Haberler

YÖK 2019 Üstün Başarı Ödülü Üniversitemize Geldi Çarşamba, Eylül 18, 2019 - 16:35

Üniversitelerdeki bilimsel araştırma ile gerçekleştirilen çalışmaları, projeleri, tezleri ve topluma hizmet faaliyetlerini teşvik etmek amacıyla, Yükseköğretim Kurulu tarafından 2017-2018 eğitim-öğretim yılında ilk kez hayata geçirilen ve bu yıl üçüncüsü ve

Ar-Ge Eğitim Programı Tamamlandı Salı, Eylül 17, 2019 - 11:19

Fırat Üniversitesi ile İş Kur İl Müdürlüğü koordinesinde, 7 ay süren Ar-Ge Eğitim Programına

Kamu Denetçiliği Kurumu’nun düzenlediği Türkiye Üniversite Ombudsmanlık Toplulukları Çalıştayı’na katılım sağlandı. Pazartesi, Ekim 22, 2018 - 10:16

ombudsmanlık.PNG

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU

(OMBUDSMANLIK)

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ DOSYA İNDİRME SİSTEMİ Pazartesi, Ağustos 21, 2017 - 12:37

Fırat Üniversitesi Program İndirme Sistemi, Matlab, IBM SPSS Statistics, Windows 10, Microsoft Office, Visio, Linux, Avira Antivirus... gibi çeşitli alanlarda ihtiyaç duyulan programlara ulaşım sağlamaktadır. .

Gürbüzler Kuruyemiş'e Teknik Gezi Düzenlenmiştir Perşembe, Mart 2, 2017 - 10:15

Doğal ve güvenilir gıda üretiminin adresi Gürbüzler Kuruyemiş Üretim Tesislerine  01.03.2017 tarihinde düzenlediğimiz teknik gezi ziyadesiyle memnun etmiştir.

Lojistik ve tedarik zincirini inceleyelim derken, optimizasyon için yeni ve yenilikçi teknoloji kullanılarak özgün makine üretilmiş olması dikkat çekti.

Coca-Cola Fabrikasına Ziyaret Cuma, Aralık 2, 2016 - 11:14

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karahan hocamız tarafından son sınıf öğrencilerimizle Coca-Cola fabrikasına teknik gezi düzenlendi. Coca-Cola firması yetkililerine üniversite işbirlikleri için teşekkür ederiz.